Costa Natura er stolt over å være til stede på FITUR 2019 arrangementet i Spania denne uken (23 januar til 27 2019). Vi ser frem til å møte kunder, både gamle og nye, og introduserer oss selv til større turisme markedet i Spania og utover. Hvis du er i Madrid, ville vi bli glad for å møte deg og vil oppfordre deg til å møte oss i utstillere området.

FITUR er et globalt møtepunkt for turisme fagfolk og den ledende messen for inngående og utgående Ibero amerikanske markeder. I 2018 FITUR har slått deltakelse rekord med 10 190 utstilling selskaper fra 165 land/regioner, 140 120 handel deltakere og 110 860 folk fra allmennheten. Videre volumet av agendaer organisert av FITUR innenfor de ulike B2B har nådd 6 800 forretningsavtaler. Tilstedeværelse av 7 856 journalister er en valgdeltakelse som viser viktigheten av FITUR på den internasjonale kretsen av turisme industrien hendelser.

2 tanker om "Costa Natura @ FITUR 2019 (Madrid)"

  1. Peter Bryceson Sier:

    Noelia og Narci har hatt sin første travle dag på FITUR 2019 møte mange nye mennesker. De er like ved 7.30 pm å ha en velfortjent måltid (har hatt noe hele dagen).

    Godt gjort begge, gjør det hele igjen i morgen for Costa Natura.

Kommentarer er stengt.